Yönetim Kurulu

rana

 

Rana ÇAĞLAYAN

GOSBAB Yönetim Kurulu Başkanı
Ulus Metal San. ve Tic. A.Ş.

GOSBAB , GOSB Asistanlar Birliği 2013 yılında kurucusu ve yol göstericimiz Sn. Aytaç Şenyıl önderliğinde  kurulmuş ve yaklaşık 100  kişilik üyesiyle bugünlere gelmiştir.

2014 yılında katılarak yönetiminde de aktif olarak rol aldığım GOSB Asistanlar Birliğinde 3. Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu Başkanı olarak, Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte devir aldığımız bu bayrağı en iyi şekilde taşımak için elimizden geleni yapacağız.

Amacımız Türkiye ‘de ilk kez OSB’ler arasında kurulmuş olan birliğimizi, Türkiye OSB Asistanlar Birliği Üst Kuruluna taşımaktır. Bu yolda her zaman bize yol gösteren ve desteğini esirgemeyen Sn. Aytaç Şenyıl başta olmak üzere GOSB Yöneticileri ile Firma yöneticilerimize de  kendim ve arkadaşlarım adına  sonsuz şükranlarımı sunarım.

 GOSBAB Asistanlar Birliği Yönetim Kurulu 2019

 

Aytaç ŞENYIL Kurucu Başkan
Rana ÇAĞLAYAN Başkan
Efsun PEHLİVAN Başkan Yardımcısı
Burcu CURUK Medya ve Halkla İlişkiler
Olcay ARSLANTÜRK Medya ve Halkla İlişkiler
Çiğdem ŞENTÜRK Planlama ve Koordinasyon
Hayriye ŞEKER Genel Sekreter
 

GOSBAB Asistanlar Birliği Yönetim Kurulu Yedek Üyeler 2019

 

Selvi DOĞAN Üye
Yasemin SANCAK Üye
Vildan AKKERMAN KIZILKAYA Üye
Oya Çetin Üye

 

rana Rana Çağlayan

29 Mart 1981 yılında Fatih –İstanbul’da doğdu. İlk, Orta ve Lise Eğitimini İstanbul ‘da tamamlamıştır. 19 Mayıs üniversitesi İstatistik bölümü mezunu olup ilk iş hayatına 2005 yılında Anadolubank da operasyon yetkilisi olarak başlanmıştır. Daha sonra 2011 Yılında GOSB bünyesinde bulunan Ulus Metal Sanayi ve Tic. A.Ş. firmasında Genel Müdür Asistanı olarak işe başlamış ve Kalite sistemi kıdemli uzman olarak devam etmektedir.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde 2013 yılında kurulmuş olan, GOSB Asistanlar Birliğine 2014 yılında katılarak 2015 yılında Genel Kurul seçimi ile GOSB Asistanlar Birliği Yönetim kurulunda Planlama ve koordinasyon sorumlusu, 2017 yılında ise Başkan yardımcısı, 2019 yılında Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilerek görevine devam etmektedir.

efsun  Efsun Pehlivan

01.04.1983 yılında Ankara da doğdu. Ankara Anıttepe lisesini bitirdi. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. 2011 yılından beri Tadım Gıda A.ş firması bünyesinde İcra Kurulu Asistanı olarak görev almaktadır.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde 2013 yılında kurulmuş olan, GOSB Asistanlar Birliğine 2014 yılında katılarak 2015 yılında Genel Kurul seçimi ile  GOSB Asistanlar Birliği Yönetim kurulunda Medya ve Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak görev almaktadır. 2019 yılında yeni yönetimle birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevine devam etmektedir.

  Burcu Curuk

29 Mart 1985 ‘de Giresun’da doğan Burcu Curuk ilköğretim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Tuzla Süleyman Demirel Anadolu Ticaret Lisesi mezuniyeti ardından lisans eğitimini almak üzere Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüne devam etmiş ,yanı sıra Marmara Üniversitesi’nde İngilizce dil eğitimi almıştır.

İş hayatına 2005’li yılların başında yabancı sermayeli bir şirkette başlamış, akabinde uzun yıllar teknoloji sektöründe faaliyet gösteren sektörünün öncülerinden olan bir şirkette Genel Müdür Asistanı pozisyonunda ve marketing alanında çalışmıştır.

Halihazırda İTOSB’da yer alan enerji sektöründe faaliyet gösteren, Vekmar Elektrik Sistemleri A.Ş’de Genel Müdür asistanı olarak görevini sürdürmektedir.

Evli ve 1 kız çocuğu olan Burcu Curuk,2019 Nisan Ayı’ndan itibaren,GOSB Asistanlar Birliği Yönetim kurulunda Medya ve Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak görev almaktadır.

 Olcay Arslantürk

30.09.1985 yılında Ordu da doğdu.İlk,orta ve lise öğrenimini İstanbul da tamamladı. Evli ve bir çocuk annesidir.İlk iş hayatına 2004 yılında Assan Elektronik firmasında Yönetici Asistanı olarak göreve başladı.Daha sonra 2007 yılında GOSB bünyesinde bulunan GOSB TEKNOPARK A.Ş. firmasında İdari Asistan olarak göreve başlamış ve İdari İşler Sorumlusu olarak devam etmektedir. Aynı zamanda GOSB TEKNOPARK A.Ş. nin Yönetim Asistanı ve Kalite Sorumlusu görevlerini de üstlenmektedir.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde 2013 yılında kurulmuş olan, GOSB Asistanlar Birliğine 2014 yılında kurucu üyesi olarak katılmış, 2019 yılında Genel Kurul seçimi ile GOSB Asistanlar Birliği Yönetim kurulunda Medya ve Halkla İlişkiler görevine seçilmiştir. Aktif olarak görevine devam etmektedir.

  Çiğdem Şentürk

4 Nisan 1987 yılında Kocaeli – Darıca da doğdu. İlk, Orta ve lise eğitimini Koceli ‘nin Darıca ilçesinde tamamlamıştır. Halen açık öğretim fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık bölümünde eğitimine devam etmektedir. İlk iş hayatına 2005 yılında Boğaziçi Hastanesinde asistan olarak başlamış olup 2014 Yılından beri Moltek Moleküler Araştırma San. ve Tic. A.Ş. Yönetici Asistanı olarak çalışmaktadır.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde 2013 yılında kurulmuş olan, GOSB Asistanlar Birliğine 2017 yılında katılarak 2019 yılında Genel Kurul seçimi ile GOSB Asistanlar Birliği Yönetim kurulunda Planlama ve koordinasyon sorumlusu seçilerek aktif olarak görevine
devam etmektedir.

Evli ve bir kızı var gezmeyi kitap okumayı çok sever.